Ankara genelindeki gıda ve yem işletmelerine yönelik bilgilendirme, rehberlik ve değerlendirme programları devam ediyor.
Söz konusu programların bu haftaki ayağında özellikle Ramazan ayında vatandaşların yoğun olarak uğrak noktası olan ekmek sektörüne yönelik toplantı gerçekleştirildi.
İl Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Ekmek Sektörü Teknik Bilgilendirme Toplantısı’na katılım sağlayan sektör yöneticileri/çalışanları gıda güvenliği ve hijyen konularında bilgilendirildi, denetimlerde karşılaşılan olumsuzluklar hakkında rehberlik faaliyeti yürütüldü.
Toplantıda katılımcılara hitap eden İl Müdürü Ahmet Dallı, yıl boyu sürdürülen denetimlerin hem Ramazan öncesi hem de Ramazan boyunca sıkılaştırılarak devam edeceğini, halkın sağlığı ile oynanmasına fırsat verilmeyeceğini vurguladı.