Ankara genelindeki İl ve İlçe Müdürlüklerindeki gıda kontrol görevlisi personele yönelik takviye edici gıdaların üretimi, satışı, depolanması, ithalat ve ihracatı ile denetim ve numune alma süreçleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İl Müdürlüğü ve 25 İlçe Müdürlüğündeki gıda kontrol görevlisi personelin katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, takviye edici gıdaların tüm süreçleri hakkında derinlemesine bilgilendirme yapılarak, ithalat ve ihracat süreçlerinde izlenmesi gereken yol ve yöntemler ile denetim ve kontrol işlemleri ayrıntılı olarak ele alındı, sunumlar gerçekleştirildi.
Toplantıya katılan İl Müdürü Bülent Korkmaz, takviye edici gıdaların toplam iş yükü içerisinde önemli bir yer edindiğini ve doğrudan halk sağlığına etki etmesi dolayısıyla bu konuda yürütülen işlemlerde ekstra titizlik gösteren personeli tebrik ederek takviye edici gıdaların denetim süreçlerine değindi.